Huizen
31 december 2016
 

Binnenkijken bij radio DJ Gijs Staverman. Zie foto's

Al bijna tien jaar woont radio DJ Gijs Staverman in dit schitterende huis in Amsterdam Zuid. Tijd om eens binnen te gaan kijken hoe hij woont. En dat is zeker niet mis.

Gijs kocht dit optrekje in Amsterdam Zuid in februari 2007 voor een prijs van 1.450.000,-- en liet er een hypotheek op vestigen van ruim 1,6 miljoen euro. Voor dit geld heeft hij een huis met een totale woonoppervlakte van 340 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt 9, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, Dit alles is verdeeld over vier woonlagen en een kelder. Er is een ruime open keuken met een prachtig kookeiland en diverse inbouwapparatuur.

Uiteraard ontbreekt er geen achtertuin om af en toe van de zon te kunnen genieten. Deze is 38 vierkante meter groot en is op het noordwesten gelegen. De parel is echter dat het huis van Gijs beschikt over een eigen bioscoop en een geluiddichte kamer. Hoe apart het huis is kun je op de foto's zien.

Gijs heeft het pand een aantal jaren geleden heel even te huur gezet voor 7750,-- euro per maand, maar haalde zijn huis binnen een week van de markt.Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.