Het heeft even geduurd voordat Gijs Staverman een koper voor zijn schitterende pand in Amsterdam Oud Zuid heeft gevonden, maar het geduld is ruimschoots beloond.

Hij heeft zijn pand verkocht voor een prijs van 2.079.500 euro. Oke het was 1 ton lager dan de vraagprijs van 2.180.000 euro, maar de pret is er niet minder om.

Gijs kocht zijn optrekje in 2007 voor de prijs van 1.450.000 euro, dus maakt hij een fantastische winst van maar liefst bijna 630.000 euro. Kassa!

Maar wat krijgt de koper? De woonoppervlakte bedraagt 317 vierkante meter en het aantal kamers bedraagt tien, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over vier woonlagen.

In het souterrain bevindt zich een heuse prive bioscoop/ filmkamer met een soundsysteem. Koken kan in de luxe keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

En buiten een op het noordwesten gelegen achtertuin van 55 vierkante meter, is er ook nog een dakterras van 30 vierkante meter. Voor het parkeren van de auto, moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente.