Lieke van Lexmond, die ooit door Jeroen Rietbergen werd ingeruild voor Linda de Mol, en haar partner Bas van Veggel kochten in 2014 dit prachtige herenhuis aan het Vondelpark in Amsterdam Oud Zuid voor een bedrag van 1.625.000 miljoen euro. Zij hebben het pand toen behoorlijk laten opknappen en met een schitterend resultaat.

Binnen kijken in het huis van Lieke van Lexmond en Bas van Veggel

De koper krijgt een prachtige herenhuis aan het Vondelpark met een woonoppervlakte van 354 vierkante meter. In totaal zijn er twaalf kamers, waaronder 5 slaapkamers, meerde badkamers en een aantal werkkamers.

Dit alles verdeeld over vijf woonlagen, die met elkaar verbonden zijn door een lift. De tuin is riant en ligt op het zuiden. Kijk zelf maar hoe mooi dit herenhuis is.

Overigens moet de koper wel even om dit extraatje vragen...

Maken Lieke van Lexmond en Bas van Veggel winst op de verkoop van hun huis in Amsterdam?

Ondanks dat ze het huis, volgens eigen zeggen, zullen gaan missen hebben ze het te koop gezet voor een vraagprijs van 5.440.000 euro. In 2022 lieten ze er een hypotheek op vestigen van 4 miljoen euro, zodat er maximaal, op basis van de hypotheek, 1.440.000 euro winst in zit. Eerder hadden ze het herenhuis in de stille verkoop gezet voor 5,6 miljoen, zodat er nu een korting is gegeven van 160.000 euro!!

Zou zij in haar nieuwe huis ook een ruimte reserveren voor work-outs die haar billen in vorm houden?