Vol trots wist realityster Fabiola Volkers onlangs te melden dat zij een appartement had gekocht. Dit zou ze hebben betaald met het geld dat zij heeft verdiend met OnlyFans. Maar dat blijkt niet te kloppen.

FABIOLA DROOM APPARTEMENT

Fabiola kocht het appartement, gelegen in het centrum van de Drentse plaats Emmen, voor 180.000 euro en dat was 30.000 euro boven de vraagprijs van 150.000 euro. Fabiola, die we o.a. kennen van "Echte meisjes in de jungle" en "Temptation Island, sloot op haar optrekje een hypotheek af van 180.000 euro.

Het appartement is dus niet met eigen geld betaald. Dat maakt de pret niet minder, want met de koop van een eigen appartement is voor haar een droom in vervulling gegaan. Wat heeft ze voor dit geld?

FABIOLA INDELING APPARTEMENT

Het appartement, gelegen op de 1ste etage, heeft een woonoppervlakte van 62 vierkante en is in 2017 geheel gerenoveerd. Fabiola beschikt over twee kamers; 1 slaap- en 1 badkamer. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Ook beschikt ze over een berging in de kelder..Voor de auto heeft ze een parkeervergunning nodig van de gemeente Emmen voor een nabij gelegen parkeerkelder..