Robert van Beckhoven woont in Leidschendam. De Meester Boulanger en meester Patissier, bekend als jurylid van het MAX programma Heel Holland Bakt, kocht dit hoekappartement in Leidschendam in 2018.

KOCHT ROBERT VAN BECKHOVEN HET APPARTEMENT VOOR ZIJN BAKKERSWINKEL IN THE MALL?

Deze kocht hij vrijwel zeker, omdat hij in 2019 een bakkerswinkel zou gaan openen in het Westfield Mall winkelcentrum in Leidschendam. Door allerlei omstandigheden is de winkel helaas nooit geopend.

WAARDE APPARTEMENT ROBERT VAN BECKHOVEN

Het appartement heeft de meesterbakker echter nog wel. Hij betaalde hiervoor 180.500 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 176.000 euro. Het is zeker een goede investering geweest, want op dit moment wordt de waarde geschat op 480.000 euro.

Daarmee kan hij mede-jurylid Janny van der Heijden een hand geven. Zij verdiende eerder ook tonnen met verkoop van haar huis, al staat het huis van Robert van Beckhoven op dti moment niet te koop.

INDELING APPARTEMENT

Het hoekappartement heeft een woonoppervlakte van 73 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. De keuken is luxe en van alle gemakken voorzien. Uiteraard ontbreekt het balkon.

Waar woont Janny van der Heijden, de andere  dat hij samen presenteert met Andre van Duin en

BEKENDE BUREN IN LEIDSCHENDAM? ONDER ANDERE DICK ADVOCAAT EN FAMILIE POETIN

Het appartement ligt dichtbij het centrum van Leidschendam, waar hij Dick Advocaat als bekende buurman heeft. Robert kan met de fiets naar The Mall, waar zijn winkel helaas nooit is geopend. Overigens heeft de dochter van Poetin ook met haar man in Leidschendam gewoond.