Dick kocht deze droomvilla in Leidschendam voor een prijs van 2,4 miljoen. De verkoper was begonnen op een vraagprijs van 3.450.000 euro en op het laatst gezakt naar een prijs van 2.750.000,-- euro. Advocaat heeft dus goede zaken gedaan.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 565 vierkante meter. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder  4 slaapkamers en drie badkamers met ligbad en douche. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

In de villa zijn een aantal walk-in-closets te vinden, zodat Dick en zijn vriendin geen moeite zullen hebben hun kleding en schoenen kwijt te kunnen. Mooi is ook de woonkeuken van 40 vierkante meter, waar iemand die van koken houdt zijn vingers bij aflikt.

Dick kan in zijn nieuwe optrekje ook aan zijn conditie werken, want de villa beschikt over een heuse fitnessruimte. Bijzonder is ook dat de villa beschikt over een eigen insteekhaven die groot genoeg is voor een boot van 12,5 meter.

Bij de bank aankloppen hoeft Dick Advocaat niet, want met een geschat vermogen van boven de 30 miljoen euro, heeft hij de villa uit eigen zak betaald!