Dick kocht de droomvilla in 2013 voor een prijs van 2,4 miljoen. De verkoper was begonnen op een vraagprijs van 3.450.000,-- euro en op het laatst gezakt naar een prijs van 2.750.000,-- euro. Advocaat had dus goede zaken gedaan.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 565 vierkante meter. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder  4 slaapkamers en drie badkamers met ligbad en douche. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

In de villa zijn een aantal walk-in-closets te vinden, zodat Dick en zijn vriendin geen moeite zullen hebben hun kleding en schoenen kwijt te kunnen. Mooi is ook de woonkeuken van 40 vierkante meter, waar iemand die van koken houdt zijn vingers bij aflikt.

Dick kan in zijn nieuwe optrekje ook aan zijn conditie werken, want de villa beschikt over een heuse fitnessruimte. Bijzonder is ook dat de villa beschikt over een eigen insteekhaven die groot genoeg is voor een boot van 12,5 meter.

Bij de bank aankloppen hoeft Dick Advocaat niet, want hij betaalde de bijna drie miljoen euro uit eigen zak. Dus hij is zeker geen trainer geworden bij Feijenoord voor het geld.