Justin Kluivert, zoon van Patrick Kluivert, speelde o.a. bij Ajax, AS Roma, RB Leipizg. Sinds juni 2023 voetbalt hij bij de Engelse club Bournemouth. Ook werd hij door Dick Advocaat gevraagd uit te komen voor het elftal van Curacao.

JUSTIN KLUIVERT KOOPT APPARTEMENT VAN ZIJN EIGEN MOEDER, ANGELA VAN HULTEN

Deze avonturen legden hem geen windeieren, want Justin Kluivert heeft het miljoenenappartement in Amsterdam van zijn moeder Angela van Hulten gekocht.

DIT BETAALDE JUSTIN KLUIVERT VOOR HET HUIS

Hij betaalde hiervoor het bedrag van 2.250.000 euro en nam er een hypotheek op van 2,5 miljoen euro. Zelf kocht zijn moeder het appartement in 2007 voor een bedrag van rond de 1,9 miljoen euro en nam er een hypotheek op van 1,1 miljoen euro.

WINST VOOR ZIJN MOEDER ANGELA

Dat betekent dat Justin zijn moeder een winst heeft bezorgd van 350.000 euro. Hier zal ze zeker heel blij mee zijn geweest. Al in 2014 zette zij haar optrekje te koop en wel voor een vraagprijs van 1,8 miljoen euro.

INDELING APPARTEMENT

Ook later heeft zij het appartement te koop gezet, maar een koper werd niet gevonden. Wat heeft het appartement te bieden?  Voor die prijs kocht hij een zeer ruim appartement met een woonoppervlakte van 206 vierkante meter.

Er zijn vier slaapkamers en 2 badkamers. De open keuken is een lust voor het oog en bevat alle  benodigde en denkbare inbouw apparatuur. Natuurlijk ontbreekt het terras niet. Vanaf dit terras heeft Justin een schitterend uitzicht op het Vondelpark.

Ook behoort bij de koop twee parkeerplaatsen in de garage onder het complex.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl