Actrice Elise Schaap, die recent voor de derde keer de Televizier Ring wist te winnen als beste actrice en die o.a. schitterde als Ruxandra in de komische serie “Familie Kruys.' , maar ook in de TV Kantine en in de serie Undercover aan de zijde van Frank Lammers, heeft een vakantie boerderij gekocht in het Limburgse plaatsje Roggel.

Elise betaalde hiervoor het bedrag van 207.000 euro. Ze heeft goed onderhandeld, want de vraagprijs lag op 215.000 euro. Elise en haar vriend Wouter hebben het bedrag uit eigen middelen betaald. Een hypotheek was niet nodig.

Wat krijgt Elise eigenlijk voor haar geld. Ten eerste is de boerderij gelegen op een vijfsterren park. De makelaar omschrijft het als volgt: “Het 5-sterren park Buitenhof de Leistert met smaakvolle vakantieboerderijen is het summum van luxe.

Het park wordt omringd door de natuur en heeft een centrale ligging in de Bourgondische provincie Limburg. De steden Weert, Venlo, Roermond maar ook Maastricht, Eindhoven, Düsseldorf zijn op goede rijafstand. Jong en oud beleeft hier een fantastische tijd”.

En buiten dat Elise er zelf heerlijk een aantal weekends kan doorbrengen, is de koop ook financieel gezien interessant. Te lezen valt namelijk het volgende: “Op de vakantiewoning rust momenteel een verhuurcontract waarmee u meedraait in verhuurderspool met een prima rendement!”.Kassa dus.

De boerderij zelf heeft overigens een woonoppervlakte van 88 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over 2 woonlagen. De woonkamer is voorzien van een flatscreen en heeft openslaande deuren naar de tuin.

Koken kan de actrice in de open luxe keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de badkamer bevindt zich ook nog eens een bubbelbad waar Elise heerlijk in kan ontspannen. Zelfs een eigen sauna ontbreekt niet.

Bovendien kun je in ieder vertrek de vloerverwarming regelen. Het is zeker dat Elise met deze koop zal genieten van het woongenot en ook nog eens rendement haalt uit de investering van ruim 2 ton euro.

Het leven in Limburg is goed!

KATJA SCHUURMAN LIET ZICH BEVREDIGEN TIJDENS VOORSTELLING VAN HAAR ZUS

JOHAN DERKSEN MAAKT GEHAKT VAN PRINSES AMALIA