De stadsvilla, gelegen aan de Alster rivier in Hamburg, is op een werkelijk toplokatie gelegen. De villa beschikt over totaal 7 kamers en 4 badkamers en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 329 vierkante meter.

Door een ingrijpende verbouwing bestaat de villa nu uit twee zeer luxe woningen. Rafael en Sabia huren het onderste gedeelte. Hun droomhuis is afgewerkt met de meest luxe materialen die er bestaan.De keuken is van alle gemakken voorzien en de badkamers zijn een lust voor het oog.

Door het hele huis ligt een parketvloer en natuurlijk ontbreekt de open haard niet. Vanuit o.a. de woonkamer hebben ze uitzicht op de rivier de Alster en Rafael en Sabia beschikken over een eigen aanlegsteiger. De villa is ook gunstig gelegen, want met de auto is het maar een paar minuten rijden naar het vliegveld van Hamburg.

De exacte huur die de tortelduifjes moeten betalen is 7300,-- euro per maand! Nog een paar weken en dan kunnen Rafael en Sabia in hun droomhuis gaan wonen en geen wonder dat ze nauwelijks kunnen wachten!