Helemaal gelukt is dat niet. Niet alleen door de neergang en doorstart van zijn Free Record Shop kwam Hans weer in de publiciteit, maar ook doordat zijn ex Connie beslag heeft laten leggen op de villa van de platenbaas in Wassenaar en natuurlijk de rechtszaken rond de kluisroof.

En Hans had nog zo gehoopt zijn bedrijf rustig vanuit Londen te kunnen blijven besturen en zijn prive leven buiten de schijnwerpers te kunnen houden. Troost is wel dat hij in de Engelse hoofdstad in een prachtig vierkamer appartement woont.

Het appartement complex staat in de Londense wijk South Kensington en beschikt over drie slaapkamers, twee zeer luxe badkamers en een riante woonkamer met balkon. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien. De totale woonoppervlakte bedraagt 123 vierkante meter.

Bekend is dat het huren in Londen alles behalve goedkoop is. Hans betaalt dan ook een maandelijkse huur van bijna 6800 euro per maand. Gelukkig heeft hij zijn villa in Wassenaar verhuurd, zodat Hans met die opbrengst de huur van zijn luxe Londense appartement kan betalen.