Eigenlijk was Bridget Maasland helemaal niet van plan om te gaan verhuizen naar een ander huis. Maar ineens kwam ze in aanraking met het pand dat ze nu heeft gekocht. Ze werd er direct verliefd op en aarzelde geen moment.

Ook al omdat het optrekje in een buurt ligt, waar Bridget veel wandelde en al snel haar hart had gestolen. Ze bracht een bod uit op het te koop staande pand en ging er eigenlijk vanuit dat ze al te laat was. Ook al gezien de overspannen markt in Amsterdam. Maar het geluk was aan haar zijde.

Het bod werd geaccepteerd en Bridget werd eigenaar van haar droompaleis. Terwijl de vraagprijs 1.075.000 euro bedroeg, heeft de nieuwe presentatrice van “De Zwakste Schakel” het gekocht voor een bedrag van 1.025.021 euro. Tegelijk heeft Bridget er een hypotheek op laten vestigen van 1.165.000 euro. Maar natuurlijk moest zij ook wel nog even haar eigen huis verkopen.

De vraagprijs luidde 990.000 euro en volgens eigen zeggen was het dubbele benedenhuis binnen 1 dag verkocht voor rond de miljoen euro. Zelf kocht Bridget het huis voor 750.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 8 ton euro. Kassa dus! Geen dubbele lasten.

Aan alle kanten zat het dus mee. Zowel moeder als zoon Mees kijken er naar uit om in hun nieuwe huis te gaan wonen. Mees, tegenwoordig junior reporter bij RTL Boulevard, krijgt er een eigen mannen “cave” met een eigen badkamer.

Het nieuwe huis van Bridget Maasland is, evenals haar vorige huis, een dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van 153 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers, een eetkamer en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

De keuken is half open en luxe. Uiteraard is deze voorzien van diverse inbouwapparatuur. De ramen in de woonkamer zijn groot, zodat Bridget niet alleen kan genieten van veel licht, maar ook een mooi uitzicht heeft op de gracht aan de overkant van haar huis dat grenst aan de Jordaan. 

Het parkeren van de auto is geen enkel probleem, want ze kan haar auto parkeren op een eigen parkeerplaats die gelegen is onder een appartementencomplex op loop afstand. En dat is in Amsterdam zeker een luxe. Bij dit alles komt ook nog dat de woning is gelegen op eigen grond en dat is ook in de hoofdstad veel waard. Dat wordt dus genieten voor Bridget en haar zoon Mees.

En ze heeft momenteel toch al de wind mee. Niet alleen gaat ze “De Zwakste Schakel” presenteren en volgt Bridget een regisseurs opleiding, maar start ze binnenkort ook samen met haar ouders en broer een kledingzaak en lanceert ze een eigen servieslijn. Die kan in ieder geval gaan schitteren in haar eigen keuken. Nu nog een nieuwe liefde en haar leven is weer compleet!