Marc kocht dit huis kort na de scheiding met Do. Het was vorig jaar mei op een vakantie in Curacao dat de liefde tussen de twee weer opbloeide. Hiervoor waren ze van 2007 tot en met 2010 met elkaar getrouwd. 

Al tijdens de vakantie in Curacao spraken ze een kinderwens uit. In juni werd bekend dat Do zwanger is en rond eind van het eind van het jaar haar eerste kindje verwacht. Tijd genoeg om een nieuw huis te zoeken, want het huis van Marc is te klein en natuurlijk willen de twee een nieuwe frisse start maken.

Het huurappartement betreft een vierkamer appartement en is een benedenwoning.  De totale woonoppervlakte bedraagt 95 vierkante meter en bestaat o.a. uit twee slaapkamers en een badkamer.

Naast de woonkamer ligt een eetkamer. De keuken, die van alle gemakken is voorzien, is apart en geeft directe toegang tot het grote balkon.  De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement.

De huurprijs bedraagt 1475,-- per maand. Wel heeft Do een jaarcontract moeten tekenen. Het appartement is kaal opgeleverd, dus kunnen de twee het appartement helemaal naar hun eigen smaak inrichten!