Dominique Verhulst, ofwel zangeres Do, en haar man Marc Verschoor zijn al in totaal zeventien jaar bij elkaar waarvan dertien jaar getrouwd. Toch leek het even helemaal mis te gaan tussen de twee. Nadat ze op 7juli 2007, waarvan ze dachten dat deze datum hun het geluk zou schenken, elkaar het ja-woord gaven, kwam het drie jaar later tot een breuk.

Ze kenden elkaar toen al zeven jaar. Toen Do en Marc het bekendmaakte overdonderden zij hiermee vrijwel al hun familie en vrienden. De reden van de breuk zou zijn geweest, dat ze elkaar niet meer gelukkig konden maken. Toch bleven ze hecht contact houden elkaar.

Samenleven mocht dan wel niet meer mogelijk zijn, het houden van was ondanks de breuk er niet minder op geworden. Gaandeweg raakten ze er steeds meer en meer van overtuigd dat ze nog altijd gek op elkaar waren en eigenlijk niet lievers wilden dan bij elkaar zijn. 

Een vakantie op Curaçao was de ultieme test, waarvoor ze glansrijk slaagden. In 2012 besloten ze dan ook weer samen te gaan wonen. Aanvankelijk in een huurhuis, maar uiteindelijk kochten ze een huis zowat recht tegenover Bridget Maasland.

Hiermee kwam voor Do een droom uit. Hun liefde werd in 2014 bekroond met de geboorte van zoontje Jip en later werd hun dochtertje Loulou geboren. Hiermee ging voor Do een droom in vervulling. Nu is ze moeder van een zoontje en een dochtertje ofwel een koningsstel. De zangeres wilde altijd al wel een groot gezin hebben, maar of er een derde kindje komt, daar is ze niet over uit.

Om haar kinderen een leukere leefomgeving te kunnen geven, verruilden Do en Marc het wonen in de binnenstad van Amsterdam voor een prachtige woonboerderij in het Utrechtse plaatsje Abcoude.  Hier hebben Jip en Loulou een zeer grote tuin waarin ze kunnen spelen.

En er zijn fruitbomen en een zwembad. Mooier kun je eigenlijk niet wonen. Logisch, dat Do een zeer gelukkig mens is. En om haar liefde voor Marc nog eens een keer te kunnen bewijzen, zou ze dolgraag haar huwelijksgeloften weer willen afleggen. Trouwen hoeft niet, want de breuk in 2010 heeft nooit geleidt tot een officiële scheiding.

Een goede reden is, dat nu ook haar twee kinderen er bij kunnen zijn en ze zich dat altijd zullen blijven herinneren. En natuurlijk haar moeder Astrid, die haar dochter altijd onvoorwaardelijk heeft gesteund.

Do weet ook al wanneer dit alles zal gaan plaatsvinden; in 2022 want dan zijn Do en Marc vijftien jaar getrouwd en dan kunnen zij dit op een speciale wijze vieren en nogmaals elkaar de liefde verklaren.

En het lijkt vrijwel zeker, dat dit alles zal gaan plaatsvinden in Barcelona, waar de twee elkaar in 2007 het ja-woord gaven. Hopelijk wel met een betere stand van de sterren!