Nadat SBS Shownieuws deskundige Patty Brard en haar man Antoine hun woning in Amstelveen met 6 ton euro hadden verkocht, gingen zij opĀ  zoek naar een nieuwe woning. In eerste instantie liet de diva weten graag in een appartement te willen wonen, maar dat is het niet geworden.

NIEUW PALEISJE:

Volgens Patty is ze daar nog niet aan toe. De keus is gevallen op een vrijstaande villa in Almere die zij heeft gekocht voor 1,2 miljoen euro. Het pand wordt overigens nog notarieel worden overgedragen.

INDELING:

Het is echt een prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 195 vierkante meter. Ij totaal zijn er vier kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

De keuken is handgemaakt en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland en een geintegreerde eetfafel. Verder is er een grote pui die toegang geeft tot het zonneterras.

Uiteraard is er vloerverwarming en op haar eigen terrein kan Patty twee auto's parkeren. De villa ligt aan een doodlopende weg en binnen handbereik is er het strand, de boulevard en de jachthaven.

En op zeker zal Patty het weer helemaal top inrichten. Dat heeft ze wel bewezen met haar optrekje in Amstelveen.