Romee Strijd is bevallen van haar eerste kindje, een meisje met de naam Mint. Om volop te kunnen genieten van hun dochtertje hebben Romee en haar man Laurens van Leeuwen dit appartement gekocht in Zoetermeer.

Ze hadden namelijk eind september hun appartement in Amsterdam verkocht met een leuke winst van 60.000 euro en een te bouwen eengezinswoning in Pijnacker voor bijna 7 ton.

Helaas is deze nog in aanbouw en voorlopig niet klaar. Nu konden ze wel bij Bert van Leeuwen wonen, maar optimaal is dat natuurlijk niet. 

Romee en Laurens besloten om een eigen stekkie te kopen in Zoetermeer. Ze kochten een driekamerappartement voor het bedrag van 305.000 euro. Dat terwijl de vraagprijs op 275.000 euro lag!

De woonoppervlakte bedraagt 73 vierkante beter en telt drie kamers. Uiteraard is er een balkon. De open keuken is luxe en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.

Zodra hun woning in Pijnacker klaar is zullen Romee en Laurens met dochtertje daar naar verhuizen. De drie ton euro hebben zij uit eigen middelen betaald.