ZIE HIER ALLE BINNENFOTO'S

Het botert op dit moment niet zo tussen Dre en Monique. Het is voor haar niet te hopen dat Dre de villa in Berkel en Rodenrijs in de verkoop gaat zetten en zij eruit moet.

Dat zal dan zeker met pijn in haar buik gaan, want kijk maar eens hoe mooi ze woont. Toen Dre dit optrekje kocht wist hij goed te onderhandelen, want hij kocht het optrekje voor een bedrag van 1.075.000,-- euro, terwijl de vraagprijs 1.195.000,-- euro bedroeg. Hij pingelde er dus zomaar even 120.000,-- euro vanaf..

Een hypotheek was niet nodig, want de kleine volkszanger betaalde de koopsom geheel uit eigen zak .Voor dat miljoen kreeg hij een vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 255 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een zolder. De tuin is rondom en de auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde stenen garage.

De makelaar omschreef de aankoop van Dre als volgt: Op de meest exclusieve locatie van Berkel en Rodenrijs treft u deze charismatische villa, gebouwd in de karakteristieke architectuurstijl van de jaren ’30. Dit is de plek waar denken en doen stopt en genieten & ontspannen het overneemt. Een droompaleis!

En dat droompaleis waar ze nog lang in hoopt te wonen!