Door problemen met de gemeente zijn Maxime Meiland en haar vriend Leroy versneld op zoek gegaan naar een woning om te kunnen gaan samenwonen. 

Zal voor Martien en Erica wel even wennen zijn, dat Maxime en kleindochter Claire niet meer op de woonboerderij in Hengelo wonen nu zij terugkeren naar de badplaats Noordwijk waar de familie uiteindelijk vandaan komt.

Leroy verkocht zijn appartement in Hoofddorp met een mooie winst en dat geld kan hij nu besteden aan hun nieuwe optrekje. Maxime en Leroy zouden de woning hebben gekocht voor een prijs van 729.000 euro.

Hiervoor krijgen zij een prachtige twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter. In totaal hebben de tortelduifjes de beschikking over vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan Maxime in de prachtige luxe keuken, die niet alleen voorzien is van diverse inbouwapparatuur maar ook een kookeiland heeft.

Het huis is totaal gerenoveerd, dus eigenlijk kunnen Maxime, dochtertje Claire en Leroy er zo in trekken. Claire kan zich ook lekker uitleven in de achtertuin van tachtig vierkante meter.

Het parkeren van de auto is ook makkelijk, want ze beschikken over een eigen garage waar plaats is voor 1 auto. Ook op de oprit kan een auto worden geparkeerd.

Heerlijk is verder dat hun optrekje op een steenworp afstand is gelegen van het strand en de duinen. Daar kunnen ze heerlijke wandelingen maken.

Nu Maxime weer in Noordwijk woont, zullen Martien en Erica op zeker snel volgen