Matthieu van der Poel wereldkampioen

Op onnavolgbare wijze wist Mathieu van der Poel vandaag in Glasgow wereldkampioen wielrennen te worden. Na 38 jaar heeft Joop Zoetemelk eindelijk een opvolger. Zelfs een valpartij overwon hij. Kan het nog mooier

Maar dan nog is de overwinning meer dan verdiend. Eerder wist van de Poel al eens Parijs-Roubaix en Milaan- San Remo op zijn naam te schrijven. Maar vandaag nam ook iedereen zijn petje af voor Mathieu door op magistrale manier wereldkampioen te worden.Hij verkeerde vandaag op het WK in een bloedvorm en dan is hij moeilijk te stoppen.

Natuurlijk is vader Adrie van der Poel enorm trots op zijn zoon. Adrie was zelf ook een groot wielrenner en hetzelfde geldt voor Mathieu's opa Raymond Poulidor.

Villa Mathieu van der Poel

Na alle commotie komt Mathieu tot rust in zijn prachtige villa in het plaatsje 's Gravenwezel nabij Antwerpen. Hier woont hij samen met zijn vriendin Roxanne Bertels met wie hij sinds 2018 een relatie heeft.

Toen de villa in 2019 is gebouwd heeft zij samen met het bedrijf "Devos Interieur" voor de inrichting gezorgd en dat is, zoals je zelf kunt zien, meer dan geslaagd. Ze hebben nog geen kinderen, maar de hond is voor Mathieu en Roxanne op dit moment hun kind.

foto's: Devos Interieur