Deelnemer Tjerk van het programma B&B Vol Liefde heeft de tongen in Nederland behoorlijk los gemaakt na zijn opmerking 'ons soort mensen'.

Tjerk probeerde stevig indruk te maken op Ted, die op Madeira woont, maar uiteindelijk wist hij haar hart niet te stelen. Ted is er vandoor gegaan met een 15 jaar jongere man.

Onze vriend Tjerk maakte wel de indruk een vermogend man te zijn, die tot de betere klasse behoort. Klopt enigzins want hij is opgegroeid in de Haagse Vogelwijk, waar de welgestelde middenklasse woont.

In het Haagse zou men hem betitelen als een 'kakker'. Maar is hij ook vermogend en hoeveel huizen bezit Tjerk eigenlijk en woont hij in een van de betere buurten van Den Haag?

Bekendeburen zocht het uit. De 72 jarige Tjerk is eigenaar van twee bedrijven, die gevestigd zijn op zijn woonadres in Den Haag. Maar helaas; het eigen vermogen staat voor totaal bijna 90.000 euro in het rood.

Ofwel: zeker geen rijkdom. Tjerk bezit, zover bekendeburen heeft kunnen nagaan, geen huizen. Sterker nog; hij woont in een huurappartement in de Haagse wijk Duttendel.

Wel een van de betere buurten. Tjerk woont op een steenworpafstand is gelegen van Huis den Bosch waar onze koninklijke famlie woont. Wat Tjerk aan huur betaalt is niet bekend.

Als we een blik werpen op de activiteiten van een van zijn bedrijven valt te lezen dat deze niet alleen gevangenissen, maar ook huizen van asielzoekers inricht. ( in opdracht van het COA). Dat zou je zeker niet achter Tjerk zoeken.

In deze video kun je dat terugvinden. Zo nu weet je vrijwel alles over de man die het hart van Ted uiteindelijk niet wist te veroveren.