Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk van Schie zijn alweer vijf jaar getrouwd. In 2018 gaven zij elkaar op een geheime lokatie aan de Algarve in Portugal het ja-woord en vierden dat 's nacht in het strandrestaurant Maria's bij Vale do Lobo.

Het was Dre Hazes die toen voor het gelukkige echtpaar optrad die avond.  Tot op heden lijken de twee nog immer zeer gelukkig, maar wat gebeurt indien het, en uiteraard is dat niet te hopen, als het op een scheiding zou uitlopen.

Dan heeft het er toch alle schijn van dat Anouk nergens recht op heeft. De villa in Blaricum kocht hij in 2018 voor 3,2 miljoen euro van zijn vader en op dat moment was hij nog niet getrouwd met Anouk.

Twee jaar later kocht hij de tuin en o.a. de toegangsweg naar zijn vila van zijn vader voor 22.000 euro en op dit staat, volgens de gegevens in het Openbaar Kadaster, op zijn naam. Nergens wordt de naam van zijn vrouw Anouk genoemd.

Het lijkt zeer aannemelijk dat de twee zijn getrouwd op huwelijkse voorwaarden en dat betekent dus dat in het geval van een scheiding Anouk met lege handen zal achterblijven. Althans op puur juridische gronden.

Of hij zijn vrouw daadwerkelijk financieel in de kou zou laten staan bij een echtscheiding, die kans wordt niet echt hoog ingeschat. Maar formeel lijkt Anouk in ieder geval nergens recht op te hebben.