Natuurlijk worden er veel Bn ers getroffen door de coronacrisis. Optredens e.d. zijn allemaal geannuleerd en dat betekent geen inkomsten. Dat overkomt op dit moment vele mensen.

Een aantal BN ers heeft daarom maar aangeklopt bij suikeroom Johan Vlemmix met de vraag of hij ze geen geld kan lenen. Hij heeft tenslotte onlangs een kerk gekocht, dus zal hij we barmhartig zijn.

Dit is een regelrechte misrekening, want wie Johan een beetje kent weet dat hij alles wil geven, maar zelden tot nooit geld. Johan is overigens zeer verbaasd dat het ook grote namen zijn, die hem hebben benaderd.

Daar begrijpt Vlemmix niets. 'Ik begrijp dat niet! Hebben ze dan nooit een spaarcentje opgebouwd voor mindere tijden?'.Al die bekende Nederlanders die bij Johan hebben aangeklopt, heeft hij moeten teleurstellen. ,,Als ik iedereen zou geven wat ze willen, ben ik zelf al mijn geld kwijt. Ik wil niet als een schoolmeester overkomen, maar in goede tijden moet je een reservepotje maken voor als er slechtere tijden aanbreken.”

En gelijk heeft die, want normaal gesproken moeten bekende  nederlanders weinig hebben van Johan.