Bon Sikkes van het RTL programma "Kopen zonder Kijken" weet werkelijk ieder huis om te toveren tot een waar paleis. Het bouwen en verbouwen zit hem in het bloed en hij lijkt er zelfs aan verslaafd te zijn.

Nu heeft hij voor zichzelf een wel heel bijzondere woning gekocht. Het betreft een voormalige brugwachterwoning in het plaatsje Baambrugge, die hij voor 530.000 euro heeft gekocht. De woning is een monument en het is de bedoeling dat hij samen met zijn vriend Amsterdam gaan verruilen voor de brugwachterwoning in Baambrugge.

Het is echt een leuk project voor Bob Sikkes om deze woning om te toveren in zijn eigen paleis. Er rust overigens ggen euro hypotheek op. Bob en zijn partner Michiel, waar hij al 20 jaar een relatie mee heeft, hadden nooit gedacht hun appartement in Amsterdam na 16 jaar te gaan verlaten.

Tot dat ze dus als een blok vielen voor dit monument. En dat terwijl Bob al die jaren vrijwel voortdurend het huis in Amsterdam te hebben verbouwd. Maar ja, dit project bood hem een wel heel speciale uitdaging.