VOORLOPIG WOONT MABEL MET HAAR DOCHTERS IN DIT LUXE OPTREKJE IN LONDEN

Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat Mabel Wisse Smit voor 1,7 miljoen euro de villa kocht, om deze kort daarna te laten slopen. Op deze stek in Breukelveen moest haar droompaleis komen.

Maar tot voor kort bleef het slechts een kale en troosteloze plek. Iedereen vroeg zich af waarom de bouw van de villa nog altijd niet was gestart.

De reden hiervan had te maken met de beveiliging. Zoals bekend heeft Mabel Wisse Smit in een paar jaar tijd de status bereikt van miljardair. Op het moment dat de villa kocht was ze goed voor zo'n 120 miljoen euro.

En dat is inmiddels opgelopen naar een vermogen van bijna 1 miljard euro. Dat vereiste dat de eerdere bouwplannen de prullenbak in konden.

De villa was te gemakkelijk bereikbaar vanaf de Loosdrechtse Plassen. Iemand die kwaad wil hoeft alleen aan te meren, van zijn bootje te stappen en staat zo op het perceel van Mabel en haar kinderen.

De nieuwe bouwplannen zijn inmiddels goedgekeurd en eindelijk na drie jaar zijn er bouwactiviteiten te zien. En het moet gezegd worden; de bouwers maken grote vorderingen met de villa en daar zal Mabel zeer blij mee zijn.

Bekendeburen kan als eerste de nieuwe beelden laten zien. Zo troosteloos lag het eerst nog bij. Overigens worden Mabel en Prins Maurits buren, want deze heeft iets verderop een villa gekocht.

foto's: bekendeburen.nl