Bridget Maasland zette recent haar prachtige woning, waar zij op de kop af 99 dagen lief en leed deelde met Dre Hazes, in Amsterdam Zuid te koop voor een bedrag van 1.275.000 euro.

Deze heeft ze per direct uit de verkoop gehaald. Daardoor laat Bridget een leuke winst van mogelijk 110.000 euro even aan zich voorbij gaan. Zelf kocht zij haar optrekje namelijk voor een prijs van 1.025.000 en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro.

En wat had de koper voor zijn of haar geld gekregen? Het dubbele benedenhuis heeft een woonoppervlakte van 163 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. In het souterrain bevinden de drie slaap- en twee badkamers. Op de eerste verdieping de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen, die niet alleen voor veel lichtinval zorgen, maar daardoor ook een mooi uitzicht bieden op de gracht aan de overkant.

Koken kan in de luxe half open keuken, die uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan in de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Sterk punt is dat het optrekje van Bridget op eigen grond ligt en dat is in Amsterdam uitzonderlijk.