Vanmorgen is het huis van Bridget Maasland van eigenaar verwisseld. Bridget verkocht haar pand aan de van Breestraat in Amsterdam Zuid voor een prijs van 1.525.000,-- euro. Zelf kocht het pand in, toen nog samen met haar vriend Pepijn Padberg, in april 2008 voor een bedrag van 1.575.000,-- euro.

Toen  de twee in december 2009 bekend maakte uit elkaar te gaan, moest er uiteraard onderling worden afgerekend omdat beiden op dat moment eigenaar waren van het pand en een samenlevingscontract hadden.

Augustus 2012 kwamen ze overeen dat Bridget niet alleen de hypotheeklasten op zich zou nemen, maar ook nog eens een bedrag van 126.000,-- euro op de bankrekening van Pepijn diende over te maken. Dit had te maken met o.a. de toebedeelde roerende goederen.

De hypotheek op het pand bedraagt 1.750.000,-- euro. Op basis van de hypotheek komt haar verlies uit op een bedrag van 225.000,-- euro en daar mag het bedrag van Pepijn nog bij worden opgeteld.

De koper zal blij zijn, want die krijgt een prachtig huis bestaande uit 9 kamers, waaronder 4 slaapkamers en twee badkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt 225 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Verder is er een waanzinnige tuin van 80 vierkante meter die op het zuiden is gelegen.

Bridger is inmiddels met haar zoontje Mees verhuisd.