BEELDEN VAN DE VILLA VAN CARLO BOSZHARD

Het wil Carlo Boszhard tot op heden niet lukken om zijn villa in Landsmeer te verkopen. Hij zette deze vorig jaar te koop voor een bedrag van 1.298.011 euro en haalde het optrekje recent uit de verkoop.

KORTING

Carlo heeft de villa vandaag weer in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 1.198.011 euro ofwel hij geeft een korting van exact 100.000 euro.  Hij kocht deze villa overigens in januari 2000 voor een prijs van 630.755 euro, dus bij verkoop op deze vraagprijs valt er nog altijd een mooie winst te behalen van 567.256..

NIEUWE VILLA

Hopelijk vindt hij op de nieuwe vraagprijs wel een koper voor zijn villa.  Carlo en zijn vriend Herald Adolfs hebben in Landsmeer een nieuwe villa gekocht voor de prijs van 2.195.000 euro Op de  foto's is te zien dat zij hun oude optrekje zeer smaakvol hebben ingericht.

DAVE ROELVINK

Dus het is hopelijk slechts een kwestie van tijd, dat de koper zich komt melden. Onlangs heeft overigens Dave Roelvink zijn appartement in Landsmeer te koop gezet. Hij woont nu in een huurappartement in de PC Hooftstraat in Amsterdam.