Caroline Ligthart uit BB Vol Liefde en het RTL programma Daar Gaan Ze Weer heeft haar vrijstaande villa met aangebouwd gastenverblijf nabij de Loosdrechtse Plassen in Loosdrecht gedwongen in de verkoop gezet.

KOOPSOM VILLA CAROLINE LIGTHART

Caroline kocht de vrijstaande villa vorig jaar november voor een prijs van 710.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 110.000 euro. Ze stak er dus een flink portie eigen geld in en verbouwde het met veel smaak. Dat wijzen de beelden ook uit.

Hier wilde ze een B&B starten en had alles gecheckt bij de gemeente. Dat leek in orde, maar ze kreeg geen toestemming van de Vereniging van Eigenaren. Dat betekende een forse streep door de rekening.

VRAAGPRIJS

Ze heeft het nu te koop staan voor een vraagprijs van 875.000 euro. Wanneer het op deze prijs zal worden verkocht, gloort er een winst aan de horizon van 165.000 euro, een schrale troost .

INDELING VILLA 

Wat heeft Caroline de koper te bieden? De woonoppervlakte bedraagt 96 vierkante meter en er zijn vier kamers, bestaande uit 2 slaap- en 2 badkamers, verdeeld over 1 woonlaag plus een zolder.

De woonkamer heeft openslaande deuren naar het zonneterras. Ook de woonkeuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, heeft toegang tot het terras. Verder is er een veranda en tuinkamer met houtkachel.

GASTENVERBLIJF

Het gastenverblijf bestaat uit een woon- en slaapkamer plus eigen keuken. Dit verblijf heeft openslaande deuren naar de tuin. Het parkeren van de auto is geen enkel probleem. Na de verkoop wil Caroline kijken ofdat ze op zoek naar een plek in Nederland, waar ze wel vergunningen kan krijgen, maar ook denkt ze weer aan Oostenrijk.

Toen ze uit Oostenrijk vertrok, kocht ze een appartement in Alkmaar om later weer naar dit land te vertrekken. Even heeft ze geprobeerd een B&B te starten in Italie, maar de burocratie zat haar helaas in de weg.