Alhoewel Catherine Keyl haar oude huis in Naarden nog maar net in de verkoop heeft gezet voor een prijs van 549.000,-- euro, heeft ze alweer haar slag geslagen door in datzelfde Naarden een prachtig herenhuis te kopen voor de prijs van 785.000,-- euro.

Geen slechte prijs, want de vraagprijs bedroeg 825.000,-- euro. De overdracht van het nieuwe huis zal op 5 oktober aanstaande plaatsvinden. Als ze voor die tijd haar oude huis, waarmee ze mogelijk een winst kan behalen van 250.000,-- euro kan behalen, weet verkopen zit Catherine in ieder geval niet met dubbele lasten.

Haar nieuwe herenhuis heeft een woonoppervlakte van 143 vierkante meter en bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen plus vliering en kelder. Het huis staat in het gezellige centrum van het Gooische plaatsje.

Buiten een grote woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur, is er ook nog een bijgebouw in de achtertuin die veel mogelijkheden biedt. De achtertuin is 119 vierkante meter groot en daar staat ook nog een vrijstaande stenen berging in.

Leuk detail is dat je vanuit de woonkamer uitzicht hebt op de Grote Kerk in Naarden. Echt volledig verbouwen van dit huis zal moeilijk gaan, want het is een Rijksmonument en daar gelden strikte regels voor. Het zal Catherine er niet van weerhouden om ook van dit huis iets moois te maken.