Oud Staatssecretaris van Defensie Jack de Vries is 5 juni j.l. geinstalleerd als burgemeester van Maassluis en pakt nu ook een mooie winst op de verkoop van zijn woning in Den Haag, die hj recent te koop zette voor 1.540.000 euro

WINST

Zelf kocht hij dit mooie optrekje, een beschermd stadsgezicht, in februari 2015 voor een prijs van 725.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets onder de 844.000 euro. Dee villa is nu verkocht en uitgaande van de hypotheek, scoort de CDA Bobo er een mooie winst van bijna 7 ton euro.

INDELING VILLA

De koper krijgt een half vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 222 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt acht, waaronder zes slaap- en twee badkamers, die zijn verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

Koken kan in de half open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een groot vrijstaand fornuis. Zonnen kan in de riante achtertuin van 224 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

ENERGIELABEL

Verder vind je er twee terrassen, waarvan 1 overdekt. In de voortuin vind je niet alleen de vrijstaande garage voor 1 auto, maar ook een eigen elektrisch oplaadpunt. Enig minpuntje is dat de villa energielabel E heeft, hetgeen betekent dat er een redelijk hoog energieverbruik is en veel warmte in het huis verloren gaat.

De koper zal dus moeten investeren in energiebesparende maatregelen. Voor de rest is het een prachtige woning, die zeer goed is onderhouden.