Huizen
15 april 2017
 

Chazia Mourali koopt met eigen geld luxe appartement in Amsterdam Zuid. Zie foto's

Voormalig RTL 4 presentatrice Chazia Mourali heeft in Amsterdam Zuid een tonnen kostend luxe appartement gekocht.

Chazia Mourali, getrouwd met een neurochirurg en trotse moeder van een dochter, brak op TV pas echt door met het programma 'De Zwakste Schakel'. Na nog wat programma's te hebben gedaan met het medium Char verdween Chazia uit de schijnwerpers.

Tegenwoordig is zij communicatie trainen en schrijft ze columns. Maar armlastig is Chazia zeker niet. Onlangs kocht ze een zeer luxe appartement aan het Minervaplein in Amsterdam Zuid voor de prijs van 615.000,-- euro.

De koopsom betaalde zij helemaal met eigen geld. Het appartement kent een woonoppervlakte van 101 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. De open keuken is luxe en voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

Bijzonder is dat de masterbedroom beschikt over inbouwkasten met spiegeldeuren vanaf de grond tot aan het plafond. In het hele appartement ligt een visgraat parket. Het parkeren van de auto vormt geen probleem, want er zijn twee parkeervergunningen op het adres te krijgen.

Klein detail: aan servicekosten is Chazia 283,30 per maand kwijt. Buiten dit appartement bezit zij samen met haar man over nog twee optrekjes in Amsterdam Zuid.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.