Het kan bijna niet anders als dat zij dit appartement samen met haar man gekocht heeft als pied a terre. Zoals bekend wonen Cilly en haar man in het Midden Oosten en dan is een eigen appartement toch wel handig als je in Nederland bent.

Het opknappertje kostte 190.000 euro en Cilly heeft er een hypotheek op laten vestigen van 160.000,-- euro. De vraagprijs was overigens  195.000,-- euro. Voor dit geld heeft de voormalige Hart van Nederland presentatrice een twee kamer appartement met een totale woonoppervlakte van 52 vierkante meter.

Er is 1 slaapkamer en 1 badkamer met douche en toilet en verder is er een balkon. Om de koop aantrekkelijk te maken voor Cilly hoefde ze de eerste twee maanden geen hypotheekrente te betalen. Deze werden vergoed! Wel moet ze 122,72 euro aan servicekosten per maand betalen.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van in totaal vier verdiepingen. Als Cilly haar auto kwijt wil, moet ze overigens wel een parkeervergunning aanvragen of geld in de betaalautomaat stoppen.