Khalid Boulahrouz, de ex van Sabia, heeft een luxe appartement gekocht aan de Nieuwezijds Voorburgwal in het centrum van Amsterdam. Hij betaalde voor het driekamer appartement een bedrag van 375.000,-- euro, gelijk aan de vraagprijs. Khalid heeft het appartement met eigen geld betaald.

Voor dit geld krijgt hij een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 55 vierkante meter. er zijn totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer en is gelegen op de tweede verdieping van het kleinschalige appartementencomplex.

Het pand is totaal gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo is een prachtige luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur en is de badkamer voorzien van een regendouche en vloerverwarming.

Het hele appartement is voorzien van een houten vloer. In Amsterdam wordt overigens gefluisterd, dat Sabia dit optrekje gaat gebruiken als pied a terre als zij in Nederland moet zijn voor o.a. tv werk. Khalid kocht eerder in Amsterdam een appartement in de Beethovenstraat en in Beysterveld waar ook Ruud Gullit een appartement bezit.