Al geruime tijd staat het huis van clown Bassie in Vlaardingen te koop voor een prijs van 550.000 euro. Helaas voor Bassie wil niemand op deze prijs zijn huis kopen.

Dan maar stunten moet Bassie hebben gedacht. Hij heeft de vraagprijs van zijn huis met meer dan een ton euro verlaagd en wel van 550.000 euro naar een vraagprijs van 445.000 euro.

Gelukkig lijft er nog genoeg winst over om zijn bankrekening te kunnen spekken. Bassie kocht het huis in 1995 voor een onbekend bedrag en heeft er sinds 2007 een hypotheek op rusten van slechts 150.000 euro.

Er valt dus een winst te behalen van drie ton euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?  De woonoppervlakte bedraagt 181 vierkante meter.

In totaal zijn er zeven kamers, die verdeeld zijn over vier woonlagen.  Beneden is er een bedrijfsruimte, die een eigen ingang heeft. Een tuin en een garage ontbreekt.

Voor het parkeren is eventueel een parkeervergunning nodig. Maar al met al is het toch wel bijzonder om het huis te kopen van een man die bij vele mensen prettige jeugdherinneringen oproept