Vier jaar geleden zette Roland Kahn zijn prachtige villa aan de Vecht te koop voor een bedrag van 4.950.000 euro. Maar helaas heeft hij tot op heden geen koper kunnen vinden.

Inmiddels is hij zelfs met de vraagprijs gezakt naar een nivo van 2.925.000 euro ofwel een korting van twee miljoen euro. Dat het niet lukt om een koper te vinden is merkwaardig, want in Amsterdam krijg je voor dat geld niets bijzonders.

Wat heeft Roland de koper te bieden? Het landhuis aan de Vecht heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 788 vierkante meter en telt in totaal elf kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Het optrekje heeft zeer veel te bieden. Niet alleen kun je je conditie bijhouden op de fitness apparatuur, maar ook kun je iedere morgen even banen trekken in het fraaie binnenzwembad. Daarna kun je even heerlijk ontspannen in de sauna. Een droom van vrijwel ieder mens.

De keuken is uiteraard zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Parkeren van auto's is geen probleem, want onder het landhuis bevindt zich een ruime parkeerkelder. Zelf kocht hij zijn villa in 1991 voor een onbekende prijs. Een hypotheek rust er niet op het optrekje.

Pablo Escobar liet deze erfenis achter op zijn landgoed.