Zette hij eerst zijn villa te koop voor een bedrag van 4.950.000,-- euro. per vandaag is zijn paleis te koop voor 3.950.000,-- euro. Ondernemer Roland Kahn, bekend geworden als ex van Sylvana Simons en als de man die heeft gepoogd V&D in te lijven, heeft besloten om zijn schitterende landhuis in Maarssen nu te koop te zetten voor een bedrag van 3.950.000,-- euro ofwel hij geeft een korting van zomaar 1 miljoen euro

Kahn woont al 25 jaar in dit droompaleis. Hij kocht het in 1991 voor een onbekende prijs. Op zijn optrekje rust geen euro hypotheek, zodat hij de opbrengst straks in zijn geheel op zijn bankrekening kan laten bijschrijven.

Het landhuis aan de Vecht heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 788 vierkante meter en telt in totaal elf kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Het optrekje heeft zeer veel te bieden. Niet alleen kun je je conditie bijhouden op de fitness apparatuur, maar ook kun je iedere morgen even banen trekken in het fraaie binnenzwembad. Daarna kun je even heerlijk ontspannen in de sauna. Een droom van vrijwel ieder mens.

De keuken is uiteraard zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Parkeren van auto's is geen probleem, want onder het landhuis bevindt zich een ruime parkeerkelder.