Minister Franc Weerwind, die namens D'66 in Rutte IV minister van Rechtsbescherming is, heeft eindelijk zijn prachtige luxe villa in Almere verkocht. De vraagprijs lag op 1.195.000 euro en het is eind maart j.l.verkocht voor 1.153.056 euro ofwel bijna 42.000 euro onder de vraagprijs.

Voor hoeveel de minister de villa heeft gekocht is niet bekend, daar hij is afgeschermd in het Openbaar Kadaster. Wel is bekend dat er een hypotheek op de villa rustte van 1.622.000 euro. 

Hier op afgaande zou Franc Weerwind een verlies hebben geleden van iets onder de 470.000 euro. Dit wanneer hij inderdaad d hypotheek volledig zou hebben gebruikt. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Deze krijgt een prachtige vrijstaande luxe villa met buitenzwembad en een ruime oprit, zodat de auto op eigen terrein kan worden geparkeerd. De totale woonoppervlakte bedraagt 254 vierkante meter.

Het aantal kamers is zeven, waaronder zes slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen. De woonkamer heeft door de grote ramen een prachtig uitzicht over de tuin en het zwembad.

Koken kan in de grote mooie leefkeuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De villa is overigens gelegen aan vaarwater. De villa heeft energielabel B en zover bekend geen zonnepanelen!!