Drake, wie kent hem niet? De wereldbekende rapper, producer en acteur is niet alleen bekend vanwege zijn talent, maar ook om zijn luxueuze levensstijl. Zijn huis is daarop zeker geen uitzondering. Af en toe deelt de rapper een kleine snippet van zijn mansion op Instagram. Drake woont in een prachtige villa in Toronto; na een aantal jaren in Los Angeles wilde hij toch weer terug naar zijn geboorteplek. De villa van Drake heeft een kleine 100 miljoen gekost. Als jij je ook afvraagt waar al dat geld naartoe gaat, dan ben je hier op de juiste plek. In deze blog nemen we een kijkje in de geweldige villa van Drake.

Terug naar Toronto

Drake heeft de keuze gemaakt om Los Angeles in te ruilen voor Toronto. Hij heeft zijn huis daar zelf laten bouwen en het doel was om de fundering zo sterk te maken dat het minimaal 100 jaar kon blijven staan. Zo wordt zijn villa een echt monument in Toronto, wat natuurlijk hoort bij een superster van zijn kaliber. Het huis is voor Drake echt een onderdeel van zijn nalatenschap en daar wilde hij best wel wat in investeren. Natuurlijk haalt Drake zijn inkomen grotendeels uit zijn muziek en optredens, maar hij is ook een grote fan van online een gokje wagen. Hier streamt hij regelmatig live sessies van, wat erg veel kijkers aantrekt.

Het interieur

Luxe is meer dan een woord bij Drake. Het thema voor zijn woning was dan ook ‘high luxury’. En dat werd niet zomaar gerealiseerd; het heeft Drake maar liefst zes jaar gekost om het huis te ontwerpen. In samenwerking met de architect Ferris Rafauli heeft hij het design tot in detail uitgewerkt. Het gevoel van luxe komt in alle elementen terug. Drake wilde de kamers extra groot maken voor een ultiem luxueuze sfeer. Van de vloeren tot aan het plafond, werkelijk overal is over nagedacht. Drake vond het belangrijk dat het jarenlange werk echt zichtbaar is in het huis. Dat merk je aan de luxe details zoals Swarovski kroonluchters, een gigantische badkuip, een indoor basketbalveld en een studio, zodat de rapper lekker van thuis kan werken.

Bekijk hier de video.

Wat is Drake zijn favoriete plek?

Met een oppervlakte van bijna 5000 vierkante meter is het natuurlijk best lastig om een favoriete plek te kiezen. Toch zegt Drake dat er een plek is waar hij het liefste vertoeft en waar hij heerlijk kan ontspannen, namelijk zijn slaapkamer. Natuurlijk is dit niet de standaard slaapkamer die je gewend bent. Nee, de slaapkamer van Drake heeft een oppervlakte van 300 vierkante meter en daarbij nog een terras van 100 vierkante meter. Volgens Drake is dit de perfecte plek om na een drukke dag tot rust te komen en om vervolgens te ontwaken om een nieuwe dag te beginnen. Drake beschrijft zijn bed en douche als goddelijk, en zegt dat zijn kledingkast de ideale plek is om je klaar te maken. Misschien is deze geweldige slaapkamer wel de reden achter Drake’s geweldige gevoel voor stijl en succesvolle leven?