Connie Breukhoven- Witteman zette half mei j.l. haar prachtige luxe maisonnette aan de PC Hooftstraat in Amsterdam te huur voor een vraagprijs van 8.500 euro per maand en ook moest de huurder een eenmalige waarborgsom van 17.000 euro betalen

HUURPRIJS MAISONNETTE CONNIE BREUKHOVEN- WITTEMAN

Helaas voor de diva lukte het niet om voor die prijs een huurder te vinden. Nadat ze het pand eerst van de markt haalde heeft Connie nu dan ook besloten om de huur te verlagen naar 7.500 euro en de waarborgsom te verlagen naar 15.000 euro.

INDELING MAISONNETTE CONNIE BREUKHOVEN-WITTEMAN

Maar dan heb je ook wat. Buiten dat Connie het al helemaal voor je heeft ingericht, krijg je een maisonnette met een woonoppervlakte van 190 vierkante meter. Aantal kamers is drie, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

De woonkamer heeft hoge ramen, zodat je een prachtig uitzicht hebt over het Vondelpark. De design keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. Leuk is ook dat er in alle vertrekken een flatscreen TV aanwezig is. Ook kun je dankzij een geïntegreerd B&O muzieksysteem overal van jouw favoriete muziek genieten.

De auto kan worden geparkeerd in ondergelegen parkeergarage. Connie heeft nog 1 voorwaarde: je moet het minimaal 1 jaar huren en dan mag je gaan genieten van alle luxe en schoonheid.

Hoe hard wordt Connie Breukhoven-Witteman getroffen door de dalende huizenprijzen?

Hoewel we met de zeer vermogende Connie Breukhoven-Witteman geen medelijden hoeven te hebben voelt ze de gevolgen van de dalende huizenmarkt wel. Zo kost de verlaging van de huur haar natuurlijk omzet op deze prachtige maisonette, maar eerder deze zomer verloor ze ook al tienduizenden euro's op een vastgoeddeal.