Al eerder is gebleken dat Maxime Meiland niet verlegen zit om een leugentje.zoals bijvoorbeeld bij Anna Nooshin, Maar dat haalt het niet bij de vermeende leugen dat zij op haar vijftiende zou zijn verkracht.

AANGIFTE

De veronderstelde dader heeft zijn verhaal gedaan bij Story en gaat aangifte doen wegens smaad en laster. Volgens hem klopt er niets van haar bewering. Het hele verhaal is ook helemaal in het verkeerde keelgat geschoten van Roddelpraat presentator Dennis Schouten.

FANTAST

Hij is helemaal klaar met deze "fantast", die overigens nooit de harten heeft weten te stelen van de kijkers van De Meilandjes. Dennis zegt erover in Roddelpraat "Iedereen had medelijden met Maxime. Zij is van zichzelf niet zo sympathiek, vinden veel mensen. Een beetje een aanstellerige, verwende vrouw, maar met zo’n verhaal doe je het vaak goed.”

Maar hij is nog niet klaar: “Ik wil wel wat zeggen over dit soort vrouwen. Ik wind me hier echt over op. Dit soort vrouwen zorgt ervoor dat je als man nooit meer een keer een avondje met een vrouw naar bed kunt gaan, want achteraf krijg je dit gezeik. En omdat mevrouw Maxime later bekend werd, zit hij met de gebakken peren.”

VERVELEND MEISJE 

Hij vervolgt: “Dat zij dan zomaar iets verzint om er een slaatje uit te slaan en likeability te kweken. Ik vind het ook wel kwalijk dat die Jan Dijkgraaf dat zomaar opschrijft, want het is nogal wat. Dit soort vrouwen zijn schaamteloos en verschrikkelijk. Als SBS eerlijk is doen ze haar niet meer in die serie. Ze heeft toch niks te melden. Een vervelend meisje.”

Zo dat is er uit!