Pianist Joel Borelli, groot geworden bij Crazy Piano's op Scheveningen en tegenwoordig de meest gevraagde pianist van Nederland met 180 optredens per jaar en ook internationaal doorgebroken, heeft zijn zeer luxe villa inĀ  het Brabantse Oisterwijk te koop gezet voor 3.950.000 euro.

Zelf kocht hij de villa juli vorig jaar voor een prijs van 1.450.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.509.000 euro. Er gloort dus een mogelijke winst van 2,4 miljoen euro binnen 1 jaar aan de horizon.

Wat krijg je voor die bijna 4 miljoen euro? De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 680 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zestien, waaronder zes slaap- en vijf badkamers plus twee studeerkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus kelder en zolder. Uiteraard is de keuken zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Buiten dit is er ook nog een TV kamer voor de thuisbioscoop.

En dit is nog niet alles; zo is er nog een welness, een binnenzwembad en op de eerste verdieping heb je de beschikking over een fitnessruimte.

Een grote parkeerkelder biedt ruimte voor twee auto's. Kortom; een droomvilla die zo als decor kan dienen voor een film!