Pianist Joel Borelli is schatrijk en zet nu de hakbijl in de vraagprijs van zijn villa. Wie is deze rijke Nederlander en wat kost zijn huis?

WIE IS JOEL BORELLI?

De Nederlandse pianist Joel Borelli is groot geworden bij Crazy Piano's op Scheveningen. Tegenwoordig is hij de meest gevraagde pianist van Nederland met 180 optredens per jaar. Ook brak Joel Borrelli internationaal door.

WAT IS ER AAN DE HAND MET HET HUIS VAN JOEL BORELLI

De pianist zette in juni 2022 zijn zeer luxe villa in het Brabantse Oisterwijk te koop voor 3.950.000 euro.

Zelf kocht hij de villa voor een prijs van 1.575.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.509.000 euro. Er gloorde dus een mogelijke winst van 2,4 miljoen euro aan de horizon.

JOEL BORELLI GEEFT MEGA KORTING

Maar dat wordt minder, want Borelli heeft de vraagprijs maar liefst met 700.000 euro verlaagd naar 3.250.000 euro. Zo blijft er dus maximaal 1.675.000 miljoen euro over. Hij heeft echt de hakbijl gehanteerd om een koper te kunnen vinden.

DIT KRIJGT DE KOPER

Wat krijg je hiervoor? De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 680 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zestien, waaronder zes slaap- en vijf badkamers plus twee studeerkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder en zolder. Uiteraard is de keuken zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Buiten dit is er ook nog een TV kamer voor de thuisbioscoop.

WELNESS/ ZWEMBAD/ FITNESS

En dit is nog niet alles; zo is er nog een welness, een binnenzwembad en op de eerste verdieping heb je de beschikking over een fitnessruimte.

Een grote parkeerkelder biedt ruimte voor twee auto's. Kortom; een droomvilla die zo als decor kan dienen voor een film!

BEKENDE BUREN IN BRABANT

Alsof dat nog niet genoeg is kan de koper ook diverse Bekende Buren in Brabant vinden. Zo valt er vast wat te lachen bij Guido Weijers in Boxmeer.