Guido Weijers staat in de belangstelling, maar helaas niet op een leuke manier. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk naar eigen zeggen wat heftige juice over hem...

Wij houden ons liever bij de huizen van Bekende Buren. Wij ontdekten iets bijzonders.

Guido Weijers kocht dit huis met zijn ouders  

Bekendeburen ontdekte namelijk dat Guido samen met zijn vader en moeder deze woning heeft gekocht in Boxmeer. Guido is voor de helft eigenaar en de ouders ieder voor een kwart.

Waar woont Guido Weijers?

Guido en zijn ouders kochten deze vrijstaande woning in het Brabantse Boxmeer voor een prijs van 375.000 euro, gelijk aan de vraagprijs. Een hypotheek was niet nodig, want het optrekje is met eigen geld betaald. Dat wekt geen verbazing als je weet hoe rijk Guido Weijers is...

INDELING WONING

Voor dit geld kregen ze een woning met een woonoppervlakte van 90 vierkante meter, bestaande uit totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Koken kan in de dichte keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot een overdekt zonneterras.

Overigens is het mogelijk om een derde slaapkamer te maken!

De vreugde over het bezit van dit mooie huis wordt nu overschaduwd door Yvonne Coldeweijer, die aangeeft wat vieze juice over de cabaretier te hebben.

JUICE OVER GUIDO WEIJERS

Yvonne Coldeweijer legt het vuur aan de schenen van cabaretier Guido Weijers. Ze heeft vette juice over hem in verband met vermeende ongepaste contacten met jonge meiden. Tot nu toe reageert hij hier niet op en dit ondanks meerdere pogingen van Yvonne. Ben jij benieuwd naar de drijfveren van Yvonne Coldeweijer?