Deze BN'ers zijn een groot fan van crypto

De bankrekeningen van een BN’er is natuurlijk net even wat beter gevuld dan die van een gewone Nederlander. Denk hierbij aan de ontelbare deals die ze in hun carrière al hebben gemaakt. Toch valt het wel op dat er meer en meer BN’ers ervoor kiezen om vaker te gaan investeren in crypto. En dit gaat doorgaans dus ook om erg serieuze bedragen. Ben je op dit moment erg benieuwd wat voor BN’ers maar al te graag investeren in crypto zoals Bitcoin en Ethereum? We hebben een aantal bekende namen voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

1. Rapper Boef investeert erg graag in de Gulden

Een groot fan van het investeren in crypto, is rapper Boef. Hij staat er namelijk bekend om met veel enthousiasme verschillende soorten munten te promoten. De grootste promotie? Dat is de Gulden. Daarnaast deelt hij op platformen zoals Instagram maar al te graag zijn rijkdom. Vergis je hier echter niet in. Rapper Boef heeft natuurlijk ook op andere manieren zijn rijkdom en succes te danken en verdient zijn vermogen dus ook op diverse manieren bij elkaar.

2. Rico Verhoeven gaat aan de haal met de Forin

Bokser Rico Verhoeven heeft natuurlijk al een behoorlijk vermogen bij elkaar verdient door de sport. Maar ook in de wereld van crypto is hij zeer actief. Eén van zijn grootste investeringen, is het kopen van de Florin. Heb je hier niet zo vaak over gehoord? Dat is niet zo gek, want de Florin is in slechts een enkele cryptomarkt te koop. Dit betekent dat dat je hier een behoorlijk risico mee neemt. Heb je niet een gigantisch budget te besteden zoals Rico Verhoeven, dan is het handiger om te investeren in crypto die in meerdere markten te verkrijgen zijn.

3. Lil’ Kleine is een groot voorstander van ICO Headstart

Dat Lil’ Kleine een flamboyant leven leidt en maar al te graag wilt pronken met zijn rijkdom, is een zekerheid. We kennen allemaal wel zijn turbulente leven, vol met ups en downs. Maar ook in de wereld van crypto is de rapper erg aanwezig. Zo is hij bijvoorbeeld een groot voorstander van ICO Headstart. Dit is mede door Dirk Scheringa opgericht. Good to know! Lees zeker het verhaal rondom Dirk Scheringa en DSB Bank. Dit zijn namelijk meer dan genoeg redenen om hier scherp op te zitten en goed op te letten.

4. Ruud Feltkamp heeft een bedrijf in de wereld van crypto

Je kent Ruud Feltkamp vast en zeker wel door zijn acteercarrière in Nederland. Maar wist je dat hij ook zeer actief is in de wereld van crypto? Hij heeft namelijk ook zijn eigen bedrijf in de wereld van crypto opgericht, dat gaat onder de naam Cryptohopper. Dit bedrijf is een tradingplatform. Als belegger kun je op een geautomatiseerde manier gaan investeren in cryptomunten. Je kunt daarbij denken aan munten zoals Cardano, Ripple en Bitcoin. De acteur heeft aangegeven dat dit bedrijf voort is gekomen uit zijn eigen verslaving voor de digitale valuta. Het bedrijf heeft hij samen met een broer opgericht.