Milika en Sjimmy kregen geen nieuw contract, terwijl algemeen directeur Georgette door tegenvallende kijkcijfers de eer aan zichzelf hield en haar ontslag aanbod. Dit om de vernedering van een eventueel ontslag te ontlopen. Natuurlijk betekent dit een behoorlijke deuk in het financiele plaat.

Geluk voor Georgette is dat zij o.a. haar huis in Dedemsvaart altijd heeft aangehouden. Zij kocht deze in 2007 voor een prijs van 1.050.000,-- euro. De tijd dat zij bij SBS werkte, huurde zij met haar partner een villa in Blaricum.

Opvallend is wel dat Talpa Service haar vorig jaar nog een lening verstrekte van 680.000,-- euro met als onderpand haar huis, een bedrijfspand en een stuk grond in Dedemsvaart. Waarschijnlijk keert Georgette terug naar Dedemsvaart om zodoende de huur van de villa in Blaricum uit te sparen.

Milika Peterzon heeft naar aanleiding van haar ontslag zelfs twee huizen in de verkoop staan. De villa in Breukelen, waar zij samenwoont met Jurgen Smit, staat te koop voor 1.295.000,-- euro en in Hilversum haar appartement. Stond deze kortgeleden nog voor 199.000,-- euro in de markt, intussen heeft Milika de prijs verlaagd naar 189.000,-- euro. Dit zegt genoeg over de noodzaak van verkoop.

Ook voormalig SBS Shownieuws presentatrice Sjimmy Bruijninckx heeft besloten om haar prachtige huis in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, te koop te zetten. Sjimmy vraagt 599.000,-- euro voor haar paleisje.

Voor die prijs krijgt de koper een huis met een woonoppervlakte van totaal 215 vierkante meter. Het optrekje van Sjimmy heeft 8 kamers, waaronder 6 slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Er is zowel een voor- als een achtertuin. De laatste is 56 vierkante meter groot en ligt op het Noordwesten. Ook een dakterras en balkon ontbreekt niet.

Het huis is in 2007 totaal gerenoveerd en dat is ook wel te zien. Het is een mooi huis. Zelf kochten Sjimmy en haar man dit huis in augustus 2007 voor een prijs van 585.000,-- euro en vestigden er een hypotheek op van maar liefst 900.000,-- euro. Het is nu de zaak om de financiele schade bij verkoop zoveel mogelijk te beperken!!