ZIE HIER VIDEO VAN HET APPARTEMENT

Dionne Stax heeft voor het eerst een eigen appartement gekocht. Deze ligt in Amsterdam Oud Zuid. Zij kocht het optrekje, met een woonoppervlakte van 85 vierkante meter en bestaande uit vier kamers, voor 785.000 euro.

Dionne liet er een hypotheek op vestigen van 750.000 euro, dus heeft de rest met eigen geld betaald. Ze heeft natuurlijk ook jarenlang goed kunnen sparen. 

Het appartement wordt alsvolgt omschreven: 

'Op een mooie locatie in Amsterdam Oud-Zuid staat dit charmante, gerenoveerde appartement met maar liefst drie balkons. De karakteristieken eigenschappen en de originele details, zoals de hoogte van het plafond, de erker en de eikenhouten vloer, maken deze woning huiselijk.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via een entree met een eigen opgang. Aan de voorzijde van het appartement ligt de gezellige woonkamer met een marmeren schouw. De woonkamer wordt van de woonkeuken gescheiden door middel van deuren met glas-in-lood.

De zwarte keuken heeft een speelse vloer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren in de keuken kom je bij het zonnige balkon van ca. 11m2. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft toegang tot een balkon.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, een ligbad en kranen van het Italiaanse designmerk Gessi.

Het appartement ligt op een centrale plek in het populaire Oud-Zuid. Het Vondelpark, het Valeriusplein en de gezellige Cornelis Schuytstraat zijn allemaal in de buurt.

Haar vriend heeft onlangs een prachtige woning gekocht in Almere.

ILLEGALE POKERAVONDEN WESLEY SNEIJDER IN APPARTEMENT RACHELHAZES?