Alhoewel de twee zijn gesignaleerd in het Gooi, wellicht voor het zoeken van een huis, hebben ze voorlopig een andere keus gemaakt.

Dirk Kuijt en zijn nieuwe liefde Kate hebben een schitterend appartement gehuurd in Oegstgeest, een plaats die niet zo gek ver weg ligt van Noordwijk, waar nu nog de kinderen van Dirk en zij ex vrouw wonen.

Zij betalen voor dit gemeubileerde appartement maandelijks een huur van 3000 euro. De waarborgsom is ook overigens ook 3000 euro. Hiervoor hebben Dirk en Kate een prachtig appartement met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

In totaal zijn er vier kamers, waaronder twee slaap- en twee badkamers. Naast een van de badkamers bevindt zich ook nog een Finse sauna.

De luxe open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur geeft ook toegang tot het zonneterras van 15 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

Het appartement heeft uitzicht op de Rijn en er is een garage voor het parkeren van de auto.  Verder is het gehele optrekje voorzien van vloerverwarming.

Zo nu hoeft Dirk niet langer in een hotel te slapen, want dat deed hij hiervoor. Vanuit hier kunnen de twee verder op huizenjacht gaan.