Eind maart kocht Dirk Kuijt een vrijstaande villa op een landgoed in Noordwijk voor bijna 1,6 miljoen euro. Dus dacht zijn ex vrouw Gertrude; dat kan ik ook.

Recent kocht zij daarom voor bijna 1,6 miljoen een vrijstaande villa/ landgoed, dat ook op een landgoed, met de naam 'Öffem' gelegen is in Noordwjk. Of Dirk zijn ex vrouw financieel met de koop heeft geholpen is niet bekend, maar is zeker niet onwaarschijnlijk.

Daar gaat Gertrude met haar vier kinderen wonen en laten we eerlijk zijn; je kunt het slechter treffen. Voor de bijna 1,6 miljoen heeft ze een optrekje met een woonoppervlakte van 292 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt acht, waaronder zes slaap-en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Ieder kind heeft dus zijn eigen kamer.

De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage die ruimte biedt aan twee auto's. Koken kan de ex vrouw van Dirk Kuijt in de luxe woonkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Zowel de keuken als de woonkamer hebben toegang tot het mooie zonneterras. Een veilig gevoel, ook voor Dirk, is dat het landhuis optimaal is beveiligd door o.a. meerdere camera's.

Verder is de woonkamer en de keuken voorzien van vloerverwarming. Gertrude en de kinderen kunnen op de fiets binnen acht minuten op het strand zijn. Een heerlijke omgeving dus.

De villa ligt overigens aan de bosrand en ziet er van binnen geweldifg uit! Kijk maar