Dirk Kuijt heeft zijn villa in Noordwijk, die te koop stond voor een bedreg van 6,9 miljoen euro, nog niet verkocht of hij heeft alweer een nieuwe miljoenen villa gekocht en wederom in Noordwijk.

Voor een koopsom van 1.575.000 euro, bij een vraagprijs van 1.675.000 euro is hij de trotse eigenaar geworden van deze villa welke op een landgoed staat met een schitterende oprijlaan inclusief toegangspoort.

Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 353 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De hele villa is voorzien van vloerverwarming. Heerlijk! Koken kan in de luxe open keuken die Dirk nog moet uitzoeken want het optrekje wordt casco opgeleverd.

Kunnen Dirk en zijn vriendin Kate het helemaal naar hun eigen smaak inrichten. Overigens bevindt zich op de eerste verdieping een ruime badkamer met sauna!

De auto kan Kuijt parkeren op eigen terrein. De villa is gelegen op een steenworp afstand van strand, zee en duinen. Kortom; een lot uit de loterij.

Dirk zal dus binnenkort zijn huurappartement gaan verruilen voor deze riante villa en hier gaan samenwonen met zijn nieuwe vriendin Kate.