In Amsterdam staan vele prachtige panden. Vooral de grachtenpanden staan echt symbool voor Amsterdam en het is dan ook niet zonder reden dat deze villa’s ontzettend veel mogen kosten. In maart 2020 lag de vierkante meterprijs in het centrum van Amsterdam dan ook op de € 5655.

Hiermee is het centrum vanAmsterdam dan ook een van duurste woonlocaties van Nederland. Het prachtige grachtenpand aan de wereldberoemde Keizersgracht staat dan ook te koop voor een bedrag van maar liefst € 5.950.000.

Het pand bestaat uit vijf slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van 394  Het perceel van het pand is 254 m groot en voor de locatie komt er nog redelijk wat tuin bij kijken.

Alles ziet er van binnen uitstekend uit. Het pand beschikt over een privégym, maar ook drie enorm luxe badkamers. De slaapkamers zijn erg ruim en prachtig afgewerkt.

Er is veel marmer in het pand terug te vinden, maar daarnaast ook prachtige houten vloeren wat het juist weer wat meer karakter geeft. In zo’n enorm huis wil je natuurlijk wel je favoriete films en series goed kunnen kijken.

Een goed internet abonnement is dan ook zeker erg handig. De meeste kamers hebben een internetaansluiting, maar wil je ook internet in de kelder of op de zolder, kijk dan eens naar een wifi versterker. Zo moet het zeker lukken om je favoriete series te kijken of de tofste games te spelen zonder problemen.

Het is echt eenhistorisch grachtenpand. Het prachtige grachtenpand werd al in 1675 gebouwd, maar is mede door renovaties nog altijd in perfecte staat. Het pand bestaat uit twee delen, namelijk het Canal House en de Fronthouse Residence.

Het Canal House is ongeveer 270 m en bestaat onder andere uit twee royale woonkamers en daarnaast twee riante slaapsuites. Het Fronthouse Residence is ongeveer 100 en bestaat uit drie verdiepingen waarop onder andere twee gigantische slaapkamers te vinden zijn. Het is werkelijk een prachtig pand en misschien wel één van de bijzonderste woonhuizen van Nederland.

Hier kun je het pand bewonderen: